Sunday, March 02, 2008

Owls,

Little Paper Piecing Owls,
Yesterday was the Celebrate Life workshop day at Akkefietje in Eindhoven.


The owls where a succes, the lay-outs will be on the blog this week.
I hope you are all able to use this photo. I guess just copy it onto your computer and
change sizes in words or photoshop. I had a great day, I met so many scrapbookfriends. So cut out the pieces of they owl on different kind of papers and adhere the swirls or another image. Bye Mascha.

4 comments:

Anonymous said...

Mascha,

Harstikke bedankt voor de leuke workshop! Ik vond hem echt super!
Ik zou het zelf nooit verzinnen maar naar aanleiding van jouw 4 voorbeelden wel een hoop ideeen gekregen. Hoewel er verschillende in mijn groepen de uiltjes niet leuk vonden, vond ik ze echt te gek. Leuk ook dat we de sjablonen mee naar huis kregen. En voor degene die niet zijn geweest kunnen het nog downloaden van je blog. Super hoor! Dank je wel! Graag tot een volgende keer.
Groetjes, Claudia

scrap-lady said...

Hoi Mascha.

Het was weer heel leuk om jou weer te zien.Ook vond ik het leuk om te mogen helpen met de workshop.De uiltjes waren echt leuk.Ik heb ze inmiddels al een keer gemaakt.

Groetjes Miriam.

Anonymous said...

Hallo Mascha

Het was zaterdag geweldig,de workshop was fantastisch deze week ga ik de lo afmaken en ik laat je beslist nog wat horen. Nu ga ik even op je blog snuffelen

groetjes, Andrea

Anonymous said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
,